Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Consulta el llistat de propostes vàlides del Pressupost Participatiu 2022

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a prendre part dilluns 20 de setembre del Fòrum Ciutadà de Priorització on s’escolliran els projectes finalistes que se sotmetran a votació popular.

Aquest mes de setembre la convocatòria de Pressupostos Participatius 2022 de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries encara una nova fase. I ho fa amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització; on tots els veïns i veïnes que hi participin podran escollir aquells projectes que se sotmetran a la votació popular final. La sessió és oberta a tota la població i es durà a terme dilluns 20 de setembre, a les 19.30 h, a la Sala Municipal.

A la jornada hi prendran part les propostes ciutadanes que han estat considerades vàlides per part dels serveis tècnics municipals; i mitjançant una dinàmica participativa els assistents elegiran les actuacions finalistes

Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana destaca aquest fet: “la importància de participar en aquesta fase presencial, ja que els ciutadans assistents debaten i trien els projectes finalistes que passaran a la votació popular final. Animo a tota la ciutadania a venir el dilluns 20 de setembre”.

Actuacions vàlides i desestimades

La Comissió Tècnica ha dut a terme durant les darreres setmanes una exhaustiva anàlisi i treball de les 492 propostes ciutadanes presentades fins al passat 29 d’abril a través de les bústies ubicades a Castelló, Empuriabrava i a la parada del mercat setmanal, o per mitjà del web www.tutriescastello.cat.

D’aquestes, un total de 83 compleixen tots els requisits establerts, mentre que la resta han estat desestimades per motius diversos, com ara no respectar el marc normatiu i legal existent, no ser de competència municipal, contradir plans aprovats per l’Ajuntament, no ser realitzables tècnicament, sobrepassar els 200.000€, o no ser considerades una inversió. Així mateix, aquelles propostes que molts ciutadans i ciutadanes han repetit i han coincidit en fer la mateixa, s’han agrupat en una sola.

El llistat complet de propostes vàlides i desestimades, així com la justificació de la seva admissió o exclusió, el podeu consultar a través del següent enllaç.