Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Curs bàsic de WordPress presencial i gratuït

El departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, organitza un curs bàsic de WordPress. WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS) que permet crear i mantenir un blog o una pàgina web.

El curs, que es portarà a terme de forma presencial i gratuïta, tindrà lloc al Centre Cívic d’Empuriabrava els dies 8, 10, 15, 17, 24 i 26 de novembre i 1 de desembre, de 13.30 a 15.30 h. El contingut del curs es basarà en conèixer els avantatges d’una web, les tendències en disseny de les diferents plataformes, els diferents tipus de web que existeixen i quina utilitat té cada una així com la instal·lació i els ajustos bàsics d’aquest sistema de gestió de continguts.

Els objectius principals d’aquesta formació adreçats sobretot al comerç local, són el posicionament, l’augment de clients i diferenciar-se de la competència, entre d’altres.

Per a més informació i inscripcions, us podeu dirigir al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries a través del correu electrònic promocioeconomica@castello.cat o del telèfon 972 450 088.