OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dissabte 13 d’abril, a les 12 del migdia s’inaugurarà la 31 edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió del Port d’Empuriabrava.

La Fira del Vaixell d’Empuriabrava es actualment la Fira més gran que es celebra a tot l’Estat,  reunint en un sol espai,  gairebé 450 embarcacions.

Velers, motores, jet skis, pneumàtiques … de 4 a 20 metres d’eslora.

Les empreses expositores son totes nàutiques i brokers professionals de les nostres comarques, amb  molts anys d’experiència al sector  i que compten amb assessors a peu de Fira per ajudar als clients en la millor opció.

Des de fa uns anys, a més de les embarcacions de segona mà, la fira compta amb una amplia gamma d’embarcacions noves i seminoves ja que cada empresa pot aportar fins el 30% de producte nou.

A més d’embarcacions, enguany s’hi podrà visitar  un estand que presentarà una  nova manera de navegar, l’Efoil,  una taula de surf que amb un sistema de “foils”, com els vaixells de la Copa Amèrica, “levita” silenciosament a uns 60 cm per sobre el nivell de l’aigua. Completament silenciosa perquè és elèctrica, es controla amb un comandament a distància que es porta a la mà, connectat per Bluetooth.

D’altra banda, l’empresa Red Shark presentarà unes bicicletes aquàtiques que també es una manera original de passar el dia al mar.

Diumenge 14 d’abril, a les 12h00  i les 17h00, ambdues empreses faran unes demostracions del funcionament d’aquests ginys.

I per que el no tenir la llicència de navegació no sigui l’excusa per no adquirir una de les 450 embarcacions exposades,  el visitant podrà informar-se i inscriure’s a l’estand d’una escola nàutica per poder obtenir la titulació pertinent.

 La Fira restarà oberta al públic fins diumenge 21 d’abril, cada dia de 10 del matí a 7 de la tarda amb servei de creperia i foodtruck.

Al web de la Fira  : www.firavaixell.com  s’hi pot trobar llistat d’empreses expositores i també la llista de totes les embarcacions que estaran exposades per la seva venda a la Fira del Vaixell.