Aquest migdia, davant l’Ajuntament, ha tingut lloc una concentració i la lectura del Manifest institucional del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

Les regidores que integren la Corporació Municipal han donat lectura al Manifest Institucional després de l’obertura per part de l’alcalde de Castelló d’Empúries, Sr. Salvi Güell. Ha finalitzat l’acte la intervenció del representant del Consulat General de França, el comandant Sr. Alain Zielinger, veí del nostre municipi.

L’acte ha comptat amb l’assistència de nombrosos veïns i veïnes, treballadors/es municipals i representants d’entitats i associacions.

El dia Internacional de les Dones, coincideix amb la celebració del carnaval al nostre municipi. Des del departament de Benestar Social s’han fet uns grans llaços de color lila per repartir a totes les carrosses amb la finalitat de provocar l’esperit crític i reflexionar sobre el tema. També s’han tornat a editar xapes per repartir durant el carnaval en el punt lila, amb la finalitat de sensibilitzar sobre la violència de gènere.