Dijous passat l’alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) de Castelló d’Empúries va fer una sortida al centre històric per decorar un aparador de Nadal. 

El PTT de Castelló d’Empúries és del perfil d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i hi participen nois i noies de més de 16 anys. Aquest projecte es realitza gràcies a un conveni del Departament d’Educació i l’Ajuntament. 

En un dels mòduls que cursen, concretament el de tècniques de comercialització, es treballa l’aparadorisme. Per aquest motiu, i després d’algunes sessions a l’aula dissenyant esbossos, pensant materials i fent diferents proves, van poder decorar un comerç real. 

Aquest microprojecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la botiga Confeccions Dolors, del centre històric, que ha cedit els tres aparadors per posar a la pràctica el que han après a l’aula. 

La col·laboració amb els comerços del municipi esdevé molt important en aquest projecte atès que a partir del març del 2020 tots els 17 alumnes del PTT hauran de fer pràctiques en empreses durant 180 hores. 

Si algun comerç estigués interessat en col·laborar, ja sigui cedint l’aparador o de cara a les pràctiques, es pot posar en contacte amb el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.