Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Consultori Local d’Empuriabrava, reobre el proper 15 de juny

El proper 15 de juny,  el Consultori Local d’Empuriabrava reiniciarà l’atenció. L’horari serà el següent: dilluns, dimecres i divendres de 8 h a 14 h i dimarts i dijous de 14 h a 20 h.

Per la seguretat dels pacients i dels professionals, i seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en l’actualitat les visites  als centres han de ser concertades prèviament de manera telefònica al 93 326 89 01,  per internet a la pàgina ics.gencat.cat o bé mitjançant la meva salut. Seguidament, un professional del centre trucarà per indicar l’hora i dia de la visita.

En el cas que no tingueu assignat un equip d’atenció primària en el nostre centre, heu de concertar una visita telefònica amb l’equip d’atenció primària de manera telefònica al 972 453 875 o bé 972 250 862, on un professional del centre us indicarà l’hora i el dia de la visita.

Durant els mesos d’estiu es reforçarà l’atenció al municipi per tal  de poder atendre visitants i turistes.  L’horari serà de 10 a 17 h al CAP de Castelló,  que permet fer dos circuits en cas que hi hagi pacients amb patologia respiratòria.    

És important que les persones que hagin d’anar al  Cap o al Consultori Local, ho facin  amb mascareta quirúrgica i sense acompanyants, ja que les sales d’espera estan inhabilitades a causa de la situació de pandèmia per COVID que estem vivint, per la qual cosa només podran romandre al seu interior, els usuaris en el moment de ser atesos, a excepció dels menors i de les persones amb dependència.

Les persones que estan pendents de proves i seguiments rebran trucades directament del seu consultori local per concretar dia i hora de visita, no cal que truquin per reclamar-les.    

Recordem que en cas d’urgència vital, s’ha de trucar al 061