Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dilluns 23 de gener s’obriran les inscripcions de l’Agenda Formativa

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període de febrer a juny de 2023 de la qual se n’obre període d’inscripció el dilluns 23 de gener.

Enguany, s’incorporen algunes activitats que ja s’havien fet en altres edicions, es fan noves propostes horàries d’algunes activitats i també s’hi podran trobar noves propostes en diferents temàtiques.

Des de l’Ajuntament s’ha apostat per seguir oferint i ampliant cursos, jornades i activitats relacionades amb la formació bàsica, ocupacional i empresarial, amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que busquen feina o volen millorar la seva situació personal i laboral.

Destaquem especialment els cursos enfocats a la inserció laboral com el Curs d’Introducció a la Peixateria o el Curs de Monitor/a de lleure, així com les formacions dirigides a comerç i emprenedoria on trobem càpsules formatives per a treure partit a les xarxes socials o de neurolideratge. Amb l’arribada de la primavera, s’ha programat un taller de salut de preparació del menú setmanal a partir del batchcooking.  

En aquesta edició, doncs, es presenten un total de 35 cursos, jornades, tallers i recursos que es classifiquen en: formació bàsica, formació ocupacional, formació empresarial i comercial, salut i creixement personal i artesania. També s’hi poden trobar les activitats organitzades des de l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués.

Com a novetat, es destaca el nou procediment pels cursos amb un cost econòmic. En aquests casos, es podrà fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament seguint les indicacions que es poden trobar a l’agenda formativa.

Les inscripcions es podran formalitzar en línia a través del web municipal a partir de dilluns 23 de gener,  on trobareu tota la informació i documentació necessària per a fer la tramitació.

També es podran realitzar de forma presencial, sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC) del municipi. Recordem que l’oficina de l’OMAC d’Empuriabrava restarà tancada fins al dia 27 de gener.