Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El 16 de desembre se celebrarà la Fira Virtual d’ocupació Juvenil TreballemGI

La Fira Virtual d’ocupació Juvenil està dedicada a la inserció laboral dels joves. En aquesta ocasió, a causa de la Covid-19, l’esdeveniment es realitzarà en format fira virtual a través d’una plataforma especialitzada en esdeveniments virtuals, el proper 16 de desembre a partir de les 9 h del matí.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

La proposta està dirigida a joves de la província de Girona de 16 a 29 anys. Les persones que hi vulguin participar hauran de fer la inscripció abans del dia 16 de desembre i rebran al seu correu electrònic la contrasenya per participar-hi. La inscripció es podrà fer per entrevistes de feina o per als diferents tallers i xerrades que s’ofereixen. D’aquesta manera, també hi podran participar les persones que no busquin feina però que estiguin interessades en les activitats que s’hi portaran a terme.

Amb l’objectiu que hi puguin participar tots aquells joves que hi estiguin interessats, des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ofereix un espai i un ordinador, a les persones que no en disposin, a l’Espai Jove de Castelló i al Centre Emprèn a Empuriabrava. Per tal de poder-ne fer ús o demanar més informació cal demanar cita prèvia al telèfon 659 884 225.