Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El 9 i 10 d’abril se celebrarà el 76è Homenatge a la Vellesa

L’Homenatge a la Vellesa és un reconeixement a la gent gran i a la seva experiència vital i dedicació al llarg de la vida. És per això, que des del Departament de Benestar Social i Famílies de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, convidem a participar d’aquesta festa, a totes les persones empadronades al municipi que tinguin més de seixanta-cinc anys, o que els facin aquest any.

Després de tres edicions afectades per la pandèmia, hem pogut recuperar aquesta celebració en la data tradicional, el Dilluns de Pasqua. Fa uns dies vàrem enviar una carta personalitzada a casa a totes aquelles persones de més de seixanta-cinc anys, convidant-los a aquesta celebració i indicant-los com apuntar-se al dinar de germanor que s’organitza per a l’ocasió, al qual també poden assistir acompanyants. Hi ha temps d’apuntar-se fins al 4 d’abril, personant-se a l’Àrea de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament, a Plaça Catalunya, 1. El preu del dinar per als homenatjats és de 3 € i 10 € per als acompanyants.

La  celebració d’aquesta 76a edició comença el diumenge 9 d’abril, a les 19 h, a la Sala Municipal, amb un acte obert a tothom, l’actuació de Reugenio que rememora el mític humorista català, Eugenio. L’endemà, dilluns 10 d’abril, es portarà a terme el gruix de les activitats que començaran a les 11 h amb la Missa en honor a la gent gran del municipi (amb acompanyament de la coral castellonina),  la realització de la fotografia conjunta a la plaça de la Basílica i l’actuació de l’Esbart Dansaire. La festa continuarà a la Sala Polivalent amb l’audició de sardanes a càrrec de la cobla Rossinyolets i, seguidament, tindrà lloc el dinar de germanor. Per acabar la festa hi haurà ball amb Xanadú, i també s’obsequiarà els assistents amb la fotografia de grup i un petit detall.

La regidora de Benestar Social i Famílies, Anna Massot comenta que, “estem molt contentes de recuperar aquesta festa amb el seu format original i en la data tradicional. Agraïm la paciència que heu tingut durant aquests anys de pandèmia els quals han castigat especialment a la gent gran i vull animar a tothom a gaudir de les activitats que hem preparat”.