Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El compositor i músic Marc Timón i la Festa Medieval Terra de Trobadors rebran l’Espiga i Timó d’or 2020

Aquest dissabte 1 de febrer, a les 11 h del matí  a la capella del Convent de Santa Clara, es lliuraran els premis Espiga i Timó que cada any distingeix a  persones, entitats o associacions del municipi en el marc de la Festa de la Candelera.  

Enguany la Comissió Espiga i Timó encarregada de proposar i decidir els reconeixements, formada per directors dels centres educatius, entitats i representants dels grups polítics municipals, entre d’altres, han acordat guardonar aquest any a  Marc Timón i Barceló, compositor i músic castelloní i a la Festa Medieval Terra de Trobadors que celebra el seu 30è aniversari.  

L’any 2003 Marc Timón ja va rebre el guardó de bronze com a jove promesa. Ara que la seva carrera s’ha consolidat i després de guanyar premis d’abast internacional portant el nom de Castelló d’Empúries arreu del món i actuant als escenaris més emblemàtics del país s’ha cregut mereixedor, per unanimitat, de l’Espiga i Timó d’Or 2020 .

Per altra banda també s’ha volgut homenatjar amb el mateix guardó al Festiva Medieval Terra de Trobadors que al llarg d’aquests 30 anys ha aconseguit posicionar-se com a festa medieval de referència de Catalunya destacant l’important participació,  l’esforç i dedicació de les entitats del municipi.

Enhorabona!