Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, visita el municipi

Avui al migdia l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, acompanyat de la regidora d’Acció Social, Anna Massot, el tècnic municipal del departament i la responsable de la residència Asil Toribi Duran, han rebut al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani i la directora dels Serveis Territorials, Marta Casacuberta a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.  

En breu comitiva, el motiu de la reunió ha estat principalment parlar de l’actualitat al voltant del coronavirus, de la situació que viuen els responsables de la residència de gent gran i totes les accions i gestions que s’han desenvolupat i organitzat al voltant de la pandèmia al nostre municipi. Durant la visita institucional, el conseller ha signat el llibre d’Honor.

En aquesta reunió també s’han tractat aspectes de present i futur del municipi relacionats amb els àmbits d’actuació de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, com la posada en funcionament d’un futur centre de dia i temes d’ocupació i d’atenció a la gent gran.

El Conseller El Homrani, en declaracions realitzades a premsa, ha valorat molt positivament el treball estratègic dins l’acció social i laboral portat a terme per la nostra administració local.