Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Departament de Turisme continua amb la promoció del municipi al mercat basc i alemany

Del 24 al 26 de febrer, les oficines de turisme han estat presents a Navartur, fira de turisme del  Reyno de Navarra a Pamplona. Una fira destinada al públic final, un públic molt fidel a la nostra zona, amant de la natura, de sol i platja i de la gastronomia. Enguany, la fira, ha assolit un record absolut de 46.435 visitants que suposa un augment de més del 60% envers l’edició anterior. La majoria de consultes han estat sobre els allotjaments, càmpings sobretot, la descoberta de les platges, canals i els voltants.

El municipi també ha estat present a la ITB de Berlín, del 7 al 9 de març. Aquesta fira de turisme és la més gran del món, hi són representades gairebé totes les destinacions turístiques internacionals, entitats i proveïdors turístics,  cadenes hoteleres, companyies aèries i tots els avenços tecnològics i innovacions aplicades al sector. És una fira professional i els agents han mostrat el seu interès en la nostra destinació sobretot en estades esportives, culturals, gastronomia i sol i platja. La xarxa de senders a peu i en bici estan també molt sol·licitats per a la creació de paquets de turisme actiu. 

Segons la regidora de Turisme Xon Hugas, el departament de turisme manté la continuïtat en la promoció del municipi assistint a aquelles fires nacionals i internacionals en les quals hi ha presència del nostre públic, compartint estand amb Costa Brava Pirineu i l’ACT de Catalunya. “En aquests dos casos, tenim visitants molt fidels tant del País Basc com el turisme alemany, que se situa com el tercer mercat internacional a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona”.