Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El món de l’òpera a Castelló d’Empúries

Per quart any consecutiu la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués juntament amb l’Escola de Música Antoni Agramont us ofereix tot un seguit d’activitats entorn del món de l’òpera.
Aquest any tenim una petita novetat: la Fundació d’Òpera de Catalunya ens han ofert conferències divulgatives sobre òperes a les Biblioteques i aprofitant que el Teatre el Jardí de Figueres ha programat l’òpera Il Barbiere di Siviglia, us oferim una xerrada sobre aquesta òpera concreta, a càrrec d’Albert Ferrer Flamaric de la Fundació Òpera de Catalunya, el pròxim 25 d’octubre a les 19:00 h.

Seguidament i conjuntament amb l’Escola de Música Antoni Agramont hem organitzat un nou curs de formació: aquest any l’Oriol Casadevall, director de l’escola de música de Castelló d’Empúries ens oferirà Rossini: El Mozart italià. Les sessions tindran lloc els dilluns 29 de novembre, 20 de desembre de 2021 i 24 de gener, 28 de febrer i 28 de març de 2022 a les 19 h.

– Són activitats gratuïtes, però  cal realitzar inscripció prèvia a la Biblioteca: tel. 972 250 611. mail. biblioteca@castello.cat

I esperem que aquest any si puguem assistir en directe a una de les funcions en directe al Gran Teatre del Liceu! El mes d’abril, per finalitzar tot el curs assistirem a la representació de Cosi fan tutte de Mozart. Prèviament es realitzarà la presentació d’aquesta òpera per part de Pol Avinyó, musicòleg, crític d’òpera  i membre de la direcció del Gran Teatre del Liceu. En aquesta proposta hi participa el Servei de biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunyai el Gran Teatre El Liceu.