Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries, a la guia cultural i turística Petit Futé 2023-2024

El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d’Empúries apareix a la prestigiosa guia de viatges francesa Petit Futé Costa Brava Pirineus, en la seva edició bianual 2023-2024, en paper i també en suport digital a internet i xarxes socials.

La guia Petit Futé és un mitjà de comunicació turístic i cultural referent al mercat de parla francesa des de 1976, amb plataformes online i offline a la primera posició com a mitjà especialitzat en turisme i viatges referent a tots els països francòfons: França, Suïssa, Bèlgica, Luxemburg i també a Canadà.

Petit Futé Costa Brava Pyrénées 2023-2024 és l’única guia de viatges en francès sobre la Costa Brava-Pirineu de Girona existent al mercat i és top vendes des de fa anys, i durant la primera setmana de la publicació online rep més de 50.000 visualitzacions. La guia, amb un tiratge inicial de 50.000 exemplars, publica una nova edició cada dos anys per tal d’actualitzar i renovar continguts i donar entrada a noves propostes i ofertes culturals i turístiques, i suposa una important promoció i difusió de qualsevol producte cultural i turístic en un ampli àmbit francòfon.

L’usuari pot trobar en diferents idiomes la informació bàsica, dades i diverses fotografies actuals del Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, així com d’altres equipaments museístics, establiments turístics i comercials i informació del municipi, de la comarca i de la Costa Brava. Podeu trobar la informació del museu al següent enllaç: Petit Futé Costa Brava Pyrénées 2023-2024.