Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV amplia l’horari d’obertura de primavera

A partir del mes d’abril i amb motiu de l’arribada de la primavera i de Setmana Santa d’enguany, el Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries amplia el seu horari d’obertura al públic i aquest divendres comença l’horari de primavera, que s’allargarà tres mesos i fins el mes de juny inclòs.

El nou horari d’obertura del museu és de dimarts a diumenge, de 10 h del matí a 16 h de la tarda i, per tant, amplia el seu horari en sis dies oberts a la setmana, enlloc dels quatre dies setmanals d’obertura dels mesos d’hivern i fins el mes de març inclòs. Aquest nou horari es repetirà durant el mes de setembre; i a partir del mes d’octubre es tornarà a l’horari d’hivern del museu.

A l’estiu, durant els mesos de juliol i agost el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV obrirà cada dia, de dilluns a diumenge, de 10 h del matí a 19 h de la tarda ininterrompudament, coincidint amb la temporada turística i la major afluència de visitants.

Amb el preu de l’entrada, el Museu ofereix el servei gratuït d’audioguies en cinc idiomes possibles, i durant tot l’any es pot visitar també l’exposició “Carles Fages de Climent. L’Arcàdia empordanesa” a la primera planta de la Presó medieval. Per a més informació, al telèfon 972 25 08 59, a infocuriapreso@castello.cat, i també a les xarxes socials del Museu (@museucuriapreso).