Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

EL PODER ÉS DINS. Dissabte 30 de març, jornada d’emprenedoria i espiritualitat

A causa de l’expectació que està creant la jornada El Poder és Dins – Emprenedoria i Espiritualitat, amb els correus mostrant l’interès, demanant el preu i on s’han de fer les inscripcions, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, com a organitzador de l’esdeveniment, vol recalcar que aquest acte és gratuït i no cal inscripció prèvia. S’aconsella arribar una estona abans de les 17.30 h, ja que es preveu una gran afluència.

Aquesta jornada tindrà com a protagonistes a la Joana Frigolé, coach d’empreses, especialitzada en la gestió de les emocions, que ens explicarà, de forma amena i divertida, el paper d’aquestes en la nostra vida, i com s’han de focalitzar perquè no siguin un entrebanc a l’hora de perseguir els nostres somnis. La seva experiència, de més de vint-i-cinc anys, tant en processos individuals com per a empreses, és de molta vàlua a l’hora d’explicar de quina manera afecten les nostres emocions i la nostra forma de pensar a l’hora d’endegar qualsevol projecte.

L’altre gran protagonista de la tarda serà en Tristán Llop, emprenedor, periodista, cabalista i un gran expert en utilitzar l’energia interna i externa per tirar endavant els nostres projectes. Basant-se en l’Astrocábala, ens explicarà claus importants per entendre els processos que estem vivim a nivell personal i que hem de tenir en compte en qualsevol projecte, tan sigui personal com empresarial.

Per tal d’interioritzar tota la informació que es compartirà a la tarda per part de la Joana Frigolé i d’en Tristán Llop, la jornada acabarà amb un Concert d’harmònics que anirà acompanyat d’una meditació per anar sedimentant la informació en l’interior dels assistents; feina bàsica per poder integrar la informació de forma que ens sigui útil. Aquesta part final anirà a càrrec d’Albert Cuevas i Edgar Tarrés.

Amb aquesta jornada d’Emprenedoria i Espiritualitat, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries pretén acostar, a les persones que estiguin interessades, noves maneres de relacionar-se amb un mateix, amb més consciència, autoconeixement i benestar, és a dir, eines per tenir una vida creativa i plena.