Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El trio del mallorquí Biel Ballester homenatja a Django Reinhardt

En el marc del Festival Nàutic Jazz Empuriabrava, el 18 d’agost continuem homenatjant a figures del jazz, a la plaça de les Palmeres.

Jazz Manouche per al concert del dijous. Una proposta sempre llaminera pel nostre públic francès, que a casa nostra té cada cop més acceptació en ambients de jazz. Quant a l’origen, es tracta d’un estil creat als anys 30 pel guitarrista Django Reinhardt, amb la influència del jazz americà i la complicitat del violinista Stéphane Grappelli.

Enguany, recordem a Reinhardt amb el trio del mallorquí Biel Ballester, que és el nostre representant més prestigiós del jazz manouche amb més projecció internacional al nostre país; una tècnica depurada, amb un discurs original i de sabor mediterrani.

Per aquesta ocasió, el trio convida al guitarrista Robin Nolan, elogiat per músics com Bill Wyman -baixista dels Rolling Stones- i George Harrison dels Beatles. Així mateix, Nolan ha encapçalat i és admirat a tots els principals festivals de jazz manouche d’arreu del món.

A més a més, comptem amb la veu de Carrie Lewis, cantant nascuda a Nova York i criada a Oregon, on va créixer escoltant el folk de Joan Baez i Joni Mitchell juntament amb artistes de jazz com Ella Fitzgerald o Sara Vaughn.

Amb tot plegat, us esperem a la plaça de les Palmeres a les 22 h, per gaudir del concert recordant la figura de Django Reinhardt.