Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els centres educatius del municipi i la Residència Toribi Duran elaboren un any més les decoracions pels arbres de Nadal de Castelló d’Empúries

Els nens i nenes de 5è i 6è de les tres escoles de primària i la gent gran de l’Asil Toribi Duran han preparat els elements decoratius que serviran per adornar dos dels avets que es troben al municipi per les festes nadalenques d’enguany

Aquesta actuació, que s’organitza en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, fa anys que es duu a terme amb l’objectiu de fomentar el contacte entres dues generacions i potenciar la participació de l’alumnat i la gent gran del municipi en les festes del municipi i aprofitar per enfortir també la xarxa comunitària.

Habitualment l’activitat es realitzava conjuntament entre els infants dels diferents centres educatius i els residents del Toribi Duran, de manera que l’alumnat anava a la residència per dur a terme aquest treball col·laboratiu. Aquest any no ha estat possible realitzar aquest intercanvi presencialment, degut a les mesures de prevenció per evitar el contagi de la covid19, però tot i això no s’ha volgut deixar perdre l’oportunitat que infants i gent gran de la vila participin activament en la decoració nadalenca del municipi.

Aquest any s’han repartit unes peces de fusta amb formes nadalenques tant a les escoles com a la residència perquè puguin decorar-se individualment. Al llarg de la setmana passada, alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius del municipi i fins a 50 residents del Toribi Duran, han estat elaborant les decoracions per a dos dels arbres de Nadal que es troben al municipi.

Avui divendres, és el moment que s’adornen els arbres amb les gairebé 800 peces que s’han pintat i decorat al llarg d’aquests dies. Per a dur a terme aquesta tasca de penjar les decoracions als arbres, es compta amb la participació de l’alumnat de la UEC de Castelló d’Empúries, que seran els encarregats de distribuir i penjar les peces.