Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els dies 4, 5 i 6 de desembre torna la Fira de Nadal a Castelló d’Empúries

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ha presentat aquest matí a Merca Jardí, la segona edició de la Fira de Nadal.

31 parades, la majoria del comerços locals, participaran els dies 4, 5 i 6 de desembre al mercat, a la plaça Joan Alsina. S’hi podran trobar parades de roba, alimentació o articles fets a mà, entre d’altres. L’horari del mercat serà de 10 a 20h els dies 4 i 5 de desembre i de 10 a 12 h el dia 6 de desembre.

Com en l’edició de 2019, l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, s’hi portaran a terme diverses actuacions. Els senyors del foc, L’Escola de Dansa El Paller, La Colla Gegantera, els Vailets de l’Empordà o l’Esbart Dansaire, seran algunes de les entitats que hi participaran. No hi faltaran els tallers de l’Ampa de l’Escola Ruiz Amado i de l’AFA de l’Escola Joana d’Empúries; ni la música en directe amb artistes com  Llum, Madamme Mustash o el grup Merkado Negro. La màgia, el teatre i la dansa també hi tindran cabuda així com les atraccions per als més petits. En cas de mal temps la Fira de Nadal tindrà lloc a la Sala Polivalent.

Yvonne Baas, representant de l’associació de comerciants, i Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, han animat a tothom a venir a gaudir de l’ambient nadalenc de la fira.