Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els Senyors del Foc presenten l’espectacle “Prometeu i el foc”

Els castellonins ja no podem concebre la Festa Major sense l’actuació d’Els Senyors del Foc que any rere any organitzen el popular correfoc, un dels actes més concorreguts i esperats de la Festa Major.

La banda de percussió d’Els Senyors del Foc començaran la impressionant Tabalada a partir de dos quarts d’onze de la nit, per les places i carrers del centre històric 

 A les onze de la nit, des de la  Plaça de les Monges es donarà inici al Correfoc amb l’espectacle “Prometeu i el foc” a càrrec d’Els Senyors del Foc.

Podeu participar en el concurs d’Instagram amb l’etiqueta #prometeufoc i mencionar @senyorsdelfoc.

El recorregut del Correfoc serà el següent: plaça de les Monges, carrer de la Fruita, plaça de les Cols, carrer Paireria Vella, plaça del Vi, carrer Sant Pere Més Alt, plaça Ruiz Amado, carrer Pabordia, carrer Capellans, Llotja de la plaça Joan Alsina, plaça Mossèn Cinto Verdaguer, carrer Carbonar, plaça de les Monges, carrer Marín, carrer Sant Francesc, carrer Rentador i aparcament de l’Institut de Castelló d’Empúries

Immediatament després del correfoc, a la Pista Poliesportiva exterior de la Sala Polivalent Concert Jove amb l’actuació dels grups Roba Estesa, Doctor Prats i Pelukass. Per acabar música amb el punxadiscos de la Comissió de Festes.

Consulteu tota la programació aquí