Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la tercera edició del Torneig NORD de bàsquet

El Torneig Nord de bàsquet tindrà lloc entres els dies 1 i 3 i 8 i 10 de setembre als municipis de Figueres, Castelló d’Empúries, Llançà i Peralada.

La presentació ha anat a càrrec de Pepe Socorro, responsable organitzador del torneig, Xevi Santaló, vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet i d’Anna Julià, cap de la representació Territorial de l’Esport a Girona de la Generalitat de Catalunya.

De l’1 al 3 de setembre tindrà lloc bàsquet en format eliminatori per la categoria infantil amb la participació de 16 equips masculins i femenins, amb seu a Figueres, Castelló d’Empúries i Llançà. Del 8 al 10 de setembre, bàsquet en categoria mini,  comptarà amb la participació de 16 equips masculins i 8 en femení.

Un torneig on hi participaran equips de bàsquet comarcals,  d’arreu de l’estat i equips internacionals, tant destacats com Joventut de Badalona, Barça, Bàsquet Girona València Bàsquet, Estudiantes, Mataró i tres equips d’altres països com Lituània, Polònia i el Telekom Basquet Bonn, i acadèmies internacionals.

Per part de la Federació de bàsquet es remarca les bones instal·lacions esportives dels municipis col·laboradors i alhora també remarca la important sinergia entre aquests municipis a nivell esportiu, logístic i oferint alternatives de territori i de gaudi.

Anna Julià, felicità, per les grans tasques realitzades de manera altruist, per projectes esportius que treballen per erradicar l’exclusió social, també per projectes esportiu amb persones que practiquen esport tinguin una inclusió real del món esportiu i també pel treball amb l’esport femení i el compromís envers la societat.  

Un torneig que comptarà amb més de 827 jugadors i jugadores, donant lloc a dos cap de setmana plens de participants i  acompanyants vinculants plenament amb el món del bàsquet.