Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pròrroga de l’AODL per continuar impulsant les accions del Pla per la Dinamització Comercial i Empresarial de Castelló d’Empúries i Empuriabrava

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries continuarà impulsant el pla per la Dinamització comercial i empresarial de Castelló d’Empúries i Empuriabrava que va començar el desembre de l’any 2021 amb la pròrroga aquest 2024 de l’agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), que es va incorporar el mes de desembre del 2021 en el departament de promoció econòmica i comerç. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

La iniciativa s’inscriu en les pautes descrites al Projecte de desenvolupament comercial del municipi. Algunes de les accions concretes que contribuiran a millorar la competitivitat del sector als municipis i que impulsarà aquesta iniciativa són les següents: potenciar la renovació dels locals comercials del nucli antic, millorar la imatge dels locals buits, fomentar la interacció amb el sector de la restauració i la cultura, potenciar l’emprenedoria empresarial, implementar la tecnologia als comerços i dinamitzar el nucli antic entre d’altres.

Les iniciatives AODL tenen presència a tot Catalunya i es troben en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En el cas del projecte AODL del municipi, la subvenció del SOC és del 80%, mentre que el 20% l’assumeix l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.