L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a participar dimarts 26 de febrer, a partir de les 19:30 h., a la sessió oberta a tota la ciutadania que se celebrarà a la Sala Gòtica.

Aquest mes de febrer, la segona convocatòria de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries encara ja la seva fase definitiva. I ho fa amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització; on tots els veïns i veïnes que hi participin podran escollir aquells projectes que se sotmetran a votació popular de tota la ciutadania. La sessió és oberta a tota la població i es durà a terme dimarts 26 de febrer, a partir de les 19:30 h., a la Sala Gòtica.

Al taller hi prendran part totes aquelles propostes ciutadanes que han estat considerades vàlides pels tècnics municipals; i mitjançant el treball en diferents grups, els assistents elegiran les actuacions finalistes que molt aviat els veïns i veïnes majors de 16 anys -empadronats al municipi- tindran l’oportunitat de votar.

Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana, anima la població i al teixit associatiu a implicar-se en el Fòrum Ciutadà de Priorització i destaca que “estem convençuts que siguin quines siguin les actuacions que surtin escollides de la sessió, totes elles donaran una resposta real a les necessitats dels nostres veïns i veïnes”.

Actuacions vàlides i desestimades

En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que a través del web www.tutriescastello.cat es poden consultar una relació de totes les actuacions ciutadanes recollides, classificades segons han passat a la propera fase o han estat desestimades al no complir els requisits establerts.