Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Escuma, colors, música i èxit de participació a la nova Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà

La Trobada Jove d’Estiu va comptar amb la presència d’Alexis Serra, secretari d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

El passat dimarts es va celebrar, al passeig marítim d’Empuriabrava, la nova Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà. Uns 500 joves de casals i espais joves de la comarca es van retrobar, després de 3 anys sense fer-se cap activitat a causa de la pandèmia.

Anteriorment, el format era diferent i se celebrava als Aiguamolls de l’Empordà. Enguany, però, s’ha volgut renovar. Els organitzadors, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, Roses i l’Escala, qualifiquen la jornada d’”èxit”.


La primera activitat de l’ordre del dia va ser un circuit d’inflables aquàtics a la platja d’Empuriabrava, de grans dimensions. La jornada va continuar amb una festa Holi, que consisteix a llançar pols de colors a l’aire al ritme de la música. A continuació va venir la ja tradicional festa de l’escuma. I, per acabar, la DJ Alegre, castellonina de tan sols 17 anys, va tancar la festa animant als i les joves amb els èxits musicals del moment. Estava previst que hi hagués un salt en paracaigudes per commemorar el 30è aniversari dels jocs olímpics, però el vent que bufava a la zona va fer que es cancel·lés.


La Trobada Jove d’Estiu va comptar amb la presència d’Alexis Serra, secretari d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. A Serra també l’acompanyava Ester Cabanes, directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, i Raül Morales, director de Serveis Territorials de Drets Socials a Girona, entre altres càrrecs del departament.

També hi van assistir alcaldes i regidors dels municipis organitzadors. En el cas del nostre municipi Anna Massot, 1ª Tinent Alcalde i Jaume Mach, regidor de Joventut; i Sònia Martínez i Alfons Vila, del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.