Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran jornada de rem pels canals d’Empuriabrava

Diumenge es va celebrar el III descens pels canals d’Empuriabrava

La prova corresponent al circuit català de Llaüt Mediterrani 2018, va començar a les 9.30 h amb la sortida de 4 bots de la categoria veterà femení. Els guanyadors de la categoria veterà femení fou el Vent d’Estrop Cambrils.

A les 10.30 h baixaren els 4 bots de la categoria veterà masculí amb victòria del Premià de Mar, i tot seguit a les 11.30 h els 8 bots de la categoria absoluta femení on s’imposà el rem Badalona i finalment a les 12.30 h els 8 bots de la categoria absolut masculí amb victòria de l’equip local del Xon’s Rem Empuriabrava. Tancaren el descens 4 bots que estaven fora de competició. Entre les diferents sèries també es va fer a la zona de l’arribada una exhibició de la modalitat de banc mòbil dels nens de l’escola de rem d’Empuriabrava.

En total doncs, participaren de la jornada 28 tripulacions, la dotzena de nens de l’escola municipal de rem, i en total prop de 300 esportistes.

Cal destacar la feina dels prop de 30 voluntaris i el personal de Port Empuriabrava S.A que vetllaren per la seguretat i bon desenvolupament de la prova.

Agrair d’una manera molt especial a l’Escola Municipal de Vela que va cedir a l’organització una quinzena de kayaks i 2 zodiacs, i també a les empreses Los Barquitos i Ecoboats que van veure interferida la seva activitat comercial i van col·laborar en el bon devenir de la regata.