Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran tarda d’ISTIU ahir amb la castellonina Llum, amb Ernest Prana i amb Xarim Aresté

Avui, ens espera també un gran dia d’ISTIU.  A les 20 h, a la Llotja,  el cantaor Pere Martínez amb les entrades gairebé exhaurides i,  a partir de les 23 h, els sevillans Reincidentes portaran el seu Punk Rock a l’escenari del Passeig Marítim.

Ahir a les 18 h, a la Plaça de les Palmeres d’Empuriabrava, es donava el tret de sortida dels concerts de la jornada amb  la castellonina Llum Blancafort. L’artista, que va començar el concert cantant a cappella, va donar la benvinguda als assistents del concert agraïda de cantar a casa. L’artista va mostrar el seu gran talent interpretant versions de soul amb un amplíssim registre vocal.

La tarda va continuar amb dos concerts simultanis, un al claustre del convent de Santa Clara de Castelló, amb Xarim Aresté,  i l’altre també a la plaça de les palmeres, amb Cesc Prana. Aresté va recuperar les seves cançons més sensibles proposant un viatge intens, real i lliure d’artificis. Per la seva banda, Prana , el jove cantant de Peralada, va reunir un públic molt animat des del primer minut amb qui va crea molt feedback i va fer partícip dels seus covers.  

Avui, ens espera també un gran dia d’ISTIU.  A les 20 h, a la Llotja,  el cantaor Pere Martínez amb les entrades gairebé exhaurides i,  a partir de les 23 h, el sevillans Reincidentes portaran el seu Punk Rock a l’escenari del Passeig Marítim.

Per a la compra i reserva d’entrades entreu a www.istiu.com. Recordeu que amb les entrades dels concerts de pagaments, els establiments col·laboradors del festival ofereixen un 10% de descompte. Consulta el llistat de col·laboradors a www.istiu.com.