Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • Fotocòpia de la targeta sanitària (en el cas que l’any passat ja s’hagués lliurat i no hi hagi hagut cap modificació, no cal aportar-la altra vegada)
 • Fotocòpia del document d’identitat o llibre de família (en el cas que l’any passat ja s’hagués lliurat i no hi hagi hagut cap modificació, no cal aportar-la altra vegada)

MODALITAT PRESENCIAL:

 1. Cal que demaneu cita prèvia a les oficines de l’OMAC de Castelló o d’Empuriabrava. Ho podeu fer a través d’aquest APLICATIU
 1. Heu de presentar-vos 10 minuts abans de l’hora donada, i a l’entrada us entregaran la fitxa d’inscripció i un model d’instància genèrica adaptat que haureu d’omplir. No us oblideu de dur la documentació necessària.
 1. Per formalitzar el pagament podreu escollir entre pagar-ho al moment amb targeta o que us entreguin la carta de pagament i tindreu fins al 4 de juny per fer-lo.

MODALITAT TELEMÀTICA AMB SIGNATURA DIGITAL:

(Recordeu que el servei OAC360 està a la vostra disposició per ajudar-vos en tot moment al 872220585 o través del correu: oac360@castello.cat)

 1. Heu de tenir la documentació en format pdf.
 1. Cal omplir la fitxa d’inscripció del casal en què inscriviu el vostre fill/a:
 2. INSCRICIÓ CASAL DE LLEURE 2022
 1. Omplir la instància genèrica que trobareu en AQUEST ENLLAÇ seguint aquestes pautes:
 • Dades del sol·licitant: dades del pare, mare o tutor/a
 • Exposo: Que sóc un veí empadronat / Sóc un veí no empadronat
 • Sol·licito: inscriure el meu fill/a NOM i COGNOMS al Casal de lleure / al Casal Esportiu

IMPORTANT: Només cal omplir 1 sola instància, però cal escriure el nom de tots els germans i a quin casal aniran (per poder aplicar la bonificació del 20% a partir del 2n).

 • A la instància genèrica caldrà adjuntar-hi la fitxa o fitxes d’inscripció i tota la documentació de cada fill/a.
 1. Rebreu al correu electrònic la carta de pagament corresponent a l’import total (amb les bonificacions calculades) i amb el número de referència. Tindreu fins al 4 de juny  i  podeu utilitzar AQUEST ENLLAÇ per fer-lo.                                                                      

Gràcies per la vostra col·laboració!