Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jornada de portes obertes al PTT-PFI

Amb motiu de les preinscripcions, a partir del 10 de maig, del Pla de Transició al Treball (PTT) de Castelló d’Empúries, el proper 4 de maig, de 16.30 a 18.30 h, hi haurà jornada de portes obertes al Casal Cívic Alberes. En aquesta sessió es podran resoldre dubtes sobre la formació i parlar amb exalumnes que ja l’han cursat per conèixer l’experiència de primera mà. No és necessari demanar cita prèvia.

El PTT s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys que han deixat l’educació secundària obligatòria sense haver obtingut la corresponent titulació, i que en el moment d’iniciar el programa no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en altres accions de formació.

La durada és d’un curs acadèmic, que ofereix 1.000 hores de formació, de les quals 180 h es realitzen a un centre de treball. L’alumnat inscrit al programa rep assessorament, orientació formativa i laboral individualitzada, alhora de formació per iniciar-se en una professió i fer un primer contacte amb el món laboral.

Una vegada finalitzat el curs l’alumnat que ho superi obté una certificació de la formació rebuda amb la que podràs accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, a l’Escola d’Adults per obtenir el GESO o treballar com a auxiliar amb un certificat professional de nivell 1.

Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic b7960042@xtec.cat o al telèfon 972 456 817