Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La biblioteca de Castelló d’Empúries ja té en funcionament el Pla de represa

Aquesta setmana la biblioteca obre les portes i recupera els horaris habituals i ja no caldrà sol·licitar cita prèvia per emprar alguns serveis de la biblioteca!

Això si, per tal de garantir les mesures bàsiques de protecció per prevenir el risc de transmissió de la infecció per SARS-COV-2, els usuaris hauran de complir una sèrie de directrius:

???? Obligatorietat de l’ús de la mascareta per part dels usuaris majors de 6 anys per accedir a la biblioteca.

???? Obligatorietat del rentat de mans per accedir a la biblioteca.

???? Mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 metres, excepte entre persones que mantenen una relació i un contacte propers de forma molt habitual.

???? Per accedir a la col·lecció els usuaris hauran d’utilitzar guants i deixar els documents que toquin en els carros habilitats .

???? En el cas que se superi l’aforament permès, es podrà sol·licitar als usuaris que s’esperin a l’exterior del recinte.

???? De moment el servei d’impressió i fotocòpies encara no estarà disponible.

???? L’ús de l’ascensor serà limitat. Només es podrà utilitzar en casos específics de necessitat.

???? L’ús dels WC serà individual, excepte en aquells supòsits de persones que puguin necessitar assistència.

La biblioteca Ramon Bordas i Estragués vetlla per la seguretat dels usuaris i per aquest motiu aplica les directrius establertes en el Pla de represa de biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Agraïm als nostres usuaris la seva col·laboració en el seguiment d’aquests protocols.
Si algun usuari vol seguir sol·licitant préstecs i que  l’equip de la biblioteca els hi prepari, ho pot continuar realitzant a través del tel. 972 25 06 11 o  del mail biblioteca@castello.cat