Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La biblioteca de Castelló d’Empúries renova la seva web

La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués ha renovat la seva web, amb el suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, que ens ha facilitat l’aplicació i un disseny  més visual i actual pel nostre lloc web.

En el moment que l’usuari accedeix a la nova web de la biblioteca de Castelló d’Empúries, hi ha una primera pantalla on apareixen les seccions més consultades pels usuaris com ara Busques un llibre?, amb accés directe al catàleg de la biblioteca; Per mirar, llegir, escoltar…, on podem trobar guies de lectura amb recomanacions per temes i l’apartat Han arribat…, amb guies de novetats mes a mes.

Altres apartats que podem trobar són informacions sobre l’equipament i el funcionament dels seus serveis,  l’agenda d’activitats amb informació de les hores del conte, les xerrades, tallers, els clubs de lectura etc., presentació de l’equip, contacte i mapa de situació de l’equipament, etc.

I un altre punt a destacar és el Dossier de Premsa, on diàriament es recullen les notícies que van sorgint sobre el municipi.

Una nova eina amb una acurada presentació gràfica i imatges de qualitat, que permet fer ús dels serveis web de la Biblioteca i conèixer totes les novetats i informacions dels nostres serveis, que l’equip actualitza constantment. Esperem que sigui d’utilitat pels nostres usuaris!