Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca es prepara per rebre les festes nadalenques

Aquest Nadal podeu trobar a la biblioteca de Castelló d’Empúries un calendari d’advent molt particular: 48 biblioteques gironines ens hem unit, per oferir-vos aquesta proposta. Enguany cada cop que li donem la volta a un punt de llibre, una informació de gran utilitat, la recomanació d’una novel·la gràfica, pels amants dels còmics.

I també tenim disponibles les Cartes als Reis de les biblioteques: Cada any, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya edita una Carta als Reis en català, que té el distintiu de guardar un espai on els nens poden demanar els llibres que desitgen. Enguany la il·lustració és d’Òscar Julve. Se’n distribueixen per totes les biblioteques públiques de Catalunya. Ja la podeu passar a recollir a la Biblioteca de Castelló d’Empúries!

La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués també aprofita per exposar els contes que parlen de Nadal, els Reis de l’Orient, el Tió… i per fer recomanacions de llibres infantils per tal que als nens i nenes de Castelló d’Empúries els hi portin molts contes aquest Nadal! Per això ja teniu disponible la Guia de literatura infantil i juvenil Cler d’hivern, amb una selecció de llibres per a infants.  Aquesta guia ha estat elaborada pel grup CLER, format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines.  Podeu recollir la guia a la biblioteca o visualitzar-la en aquest  enllaç:
https://www.bibgirona.cat/biblioteca/breda/documents/1954/show_guide?type=all

I si voleu també podeu recollir el supercalendari del 2024, editat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.  Enguany està dedicat a l’escriptora Montserrat Vayreda i Trullol (Lladó, 1924 – Figueres, 2006). Aquest 2024 celebrarem el centenari del naixement de la poeta empordanesa.