Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca es prepara per rebre les festes nadalenques

Aquest Nadal trobareu a la biblioteca de Castelló d’Empúries un calendari d’advent molt particular: 47 biblioteques gironines ens hem unit, per oferir-vos aquesta proposta. Cada cop que li donem la volta a un punt de llibre, una informació de gran utilitat, un secret amb molts anys d’experiència, quin ha estat el club de lectura que millor ha funcionat?

I el proper 15 de desembre, un taller per fer una postal de Nadal i contes nadalencs amb la Sal d’Olot.  Les places són limitades i cal realitzar inscripció prèviament a la Biblioteca.

I també tenim disponibles les Cartes als Reis de les biblioteques: cada any el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya edita una Carta als Reis en català que té el distintiu de guardar un espai on els nens poden llistar els llibres que desitgen. Se’n distribueixen prop de 60.000 exemplars per totes les biblioteques públiques de Catalunya. Ja la podeu passar a recollir a la Biblioteca!

La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués també aprofita per exposar els contes que parlen del Nadal, els Reis de l’Orient, el Tió…. i per fer recomanacions de llibres infantils per tal que als nens i nenes de Castelló d’Empúries els hi portin molts contes aquest Nadal! Per això ja teniu disponible la Guia de literatura infantil i juvenil Cler d’hivern, amb recomanacions de literatura infantil molt interessants. Aquesta guia ha estat elaborada pel grup CLER, format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil.

Podeu visualitzar aquesta nova guia en els enllaços següents:
https://www.bibgirona.cat/assets/documents/000/442/284/guia_hivern_2021.pdf

I si voleu un calendari gegant del 2022, des de Servei de Biblioteques – Diputació de Girona han editat un calendari dedicat enguany a Joan Fuster. Podeu venir a la biblioteca a recollir el vostre exemplar!