Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La biblioteca inicia les activitats infantils

Enguany i donades les circumstàncies actuals, no podem oferir una agenda d’activitats infantils per tot el trimestre, atès que ens hem d’anar adaptant a les directrius en matèria de biblioteques, que van sorgint com a mesures bàsiques de protecció davant el  SARS-COV-2.

 Però sí que la biblioteca anirà programant activitats dirigides al públic familiar, prenent totes les mesures de seguretat necessàries.

 D’entrada tenim programades dues activitats infantils, una sessió de contes, que és dura a terme el 24 de setembre:

L’activitat es durà a terme a l’aire lliure, al claustre del convent de Santa Clara, i per assistir-hi cal reservar places a: · https://castelloempuriabrava.koobin.com

· o bé a la Biblioteca: tel. 972 250 611 mail. biblioteca@castello.cat

I una altra activitat que tenim programada és un taller de còmic dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys, un taller co-creatiu d’un còmic protagonitzat per Geshtinanna, deessa del vi, que té com a principal objectiu fomentar la creativitat a través de la creació conjunta d’una història.  Aquesta activitat forma part del projecte #bibliotequesambDO, del qual la biblioteca Ramon Bordas i Estragués n’és participant.

Les places són limitades i cal realitzar la inscripció prèvia a la Biblioteca: tel. 972 250 611 mail. biblioteca@castello.cat :