Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La biblioteca ja té l’agenda infantil preparada pel darrer trimestre de l’any

Com és habitual es reprendran les sessions de l’hora del conte cada 15 dies a partir del dimecres 5 d’octubre a les 17 h: La botiga gegantina de la imaginació, Contes per menjar-se la por, Contes musicats sobre la natura, Escudella de contes de Nadal, etc .Aquestes sessions estan pensades per a nens i nenes a partir de 4 anys.

I pels més petits tenim també preparades unes sessions especials: una sessió de contes per a nadons, que porta per títol En Xiu-xiu, un peluix molt tovet, recomanat per a infants a partir d’un any, que es durà a terme el 18 de novembre. I una activitat musical, sons per a nadons, recomanada a partir de zero anys, prevista pel 2 de desembre.

També reprenem els tallers BiblioMarkers, uns tallers tecnològics de robòtica i creació de videojocs. El primer taller que es realitzarà és un taller d’exploració científica oceànica de robòtica amb Lego We Do. Està recomanant a la franja d’edat de 6 a 9 anys i està previst que es dugui a terme amb 3 sessions el 15, 22 i 29 de novembre.

Per altra banda, amb l’inici del curs escolar, recuperem les activitats amb els centres escolars del municipi. La biblioteca Ramon Bordas i Estragués  ofereix diversos serveis a les escoles: préstec de lots de llibres itinerants sobre temàtiques diverses,  visites escolars, etc.

Aquestes visites escolars s’ofereixen a tots els cursos dels centres educatius del municipi, des de P3 fins a ESO, adaptant el seu contingut als diferents cicles eductius.

Les visites es programen coordinadament amb les escoles de primària i secundària i es realitzen al llarg del calendari escolar. Enguany ja hem començat a programar visites amb algunes escoles i també alguns centres han començat a sol·licitar lots de llibre.