Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Diputació de Girona subvenciona en 4.829,82 € les eines digitals que l’ajuntament va proporcionar als alumnes que no en disposaven per fomentar l’equitat entre infants i joves del municipi durant el confinament

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries rep una subvenció per part de la Diputació de Girona per les accions que ha portat a terme per ajudar als alumnes de Centres d’Alta Complexitat a la situació generada per la Covid-19.

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, i en coordinació amb el departament de Benestar Social, es van comprar 15 dispositius electrònics i 40 routers i línies de dades per tal de proporcionar connexió a internet a aquelles i aquells alumnes que no hi tenen accés.

D’aquesta manera es pretén buscar l’equitat per tots aquells infants i joves que, per les circumstàncies que ens ha tocat viure, han hagut de seguir el curs escolar de manera telemàtica.

Aquests dispositius i connexions han tingut un cost total de 13.443’2 € i s’ha sol·licitat el total d’aquest import a la Diputació, la Diputació ha resolt favorablement a aquest subvenció i ha atorgat a l’ajuntament la quantitat de 4.829’82 €