Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La primera proposta de taller familiar pel 2021 serà on line i amb el lema #elmenjarnoesllença

El proper dissabte 30 de gener de 2021, l’Ecomuseu Farinera farà el primer taller familiar de la temporada. Es tracta del taller: Aprenem a no malbaratar aliments que impartirà l’empresa medioambiental La Copa.

Sabeu que un tercera part dels aliments produïts arreu del món es perden al llarg de la cadena alimentària? Entre tots podem canviar-ho! Només cal aprendrem com funciona la cadena: consumir primer els aliments que vas comprar abans i els que tenen les dates més properes, etc. Durant el taller, que es farà on line per tal de garantir els mesures de prevenció de la COVID-19 que el museu ha establert, es  farà una gelatina amb aliments que potser ja hauríem llençat.

El taller serà gratuït i es farà a les11h. Cal reservar plaça ja que aquestes són limitades al tel. 972 25 05 12 o bé al correu electrònic:  informacio@ecomuseu-farinera.org. Els nens i les nenes han d’estar acompanyats d’un adult a l’hora de fer l’activitat on line. El llistat de material necessari per fer el taller també es rebrà un cop inscrits.

L’activitat rep el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.