Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La quarta edició del Pressupost Participatiu ja compta amb més de 200 propostes ciutadanes

Fins al 29 d’abril es poden presentar projectes d’inversió a través del web tutriescastello.cat o dipositant la butlleta del tríptic informatiu a les bústies ubicades en diversos punts del municipi.

La fase de presentació de propostes ciutadanes de la quarta edició del Pressupost Participatiu impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana avança a molt bon ritme i encara aquestes setmanes el seu tram decisiu. Totes aquelles persones que ho vulguin poden fer arribar les seves propostes fins al 29 d’abril a través del web tutriescastello.cat o deixant la butlleta que s’inclou en el fulletó informatiu en alguna de les bústies ubicades en aquests punts:

  • Castelló (OMAC, Biblioteca, Oficina de Turisme i Espai Jove “El Centro”)
  • Empuriabrava (Casal Cívic, OMAC i Centre Emprèn).

L’equip de govern fa una valoració molt positiva de la participació assolida fins al moment i anima veïns i veïnes a aprofitar aquests darrers dies fins al tancament del període de presentació de propostes per a fer les seves aportacions. De moment, l’Ajuntament ja ha recollit més de dues-centes actuacions veïnals.

Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana, explica que “tot i ser la quarta edició d’aquesta iniciativa i el context complicat que estem vivint a causa de la pandèmia, el suport de la ciutadania està sent molt encoratjador”; i afegeix que “amb el Pressupost Participatiu volem enfortir el paper dels nostres veïns i veïnes facilitant-los nous i millorats mecanismes de participació que ens permetin conèixer de primera mà les seves inquietuds i preocupacions”.

Valoració tècnica de les propostes

A partir del 30 d’abril totes les propostes entregades presencialment i electrònica seran valorades i quantificades pels serveis tècnics de l’Ajuntament, que filtraran i validaran les diferents actuacions que ha fet arribar la ciutadania segons els criteris publicats al web tutriescastello.cat. Així, totes aquelles que compleixin els requisits establerts seran admeses i es debatran en el Fòrum Ciutadà de Priorització, espai en el qual es decidiran els projectes finalistes que se sotmetran a la votació final.