Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La sisena edició de la Half Empuriabrava es celebrarà aquest diumenge 19 de maig

L’Ajuntament informa de restriccions en l’aparcament i circulació en el passeig marítim, c/ de la Muga, c/ Orlina, c/ Santa Clara, c/ Rentador, c/ Marín i Crtra de Palau Saverdera de les 8.45 h a les 13.15 h

Per sisè any consecutiu l’empresa Diversport i el departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries organitzaran la triatló de mitja distància Half Empuriabrava.

La prova que es concentrarà al passeig marítim, comptarà amb un tram de natació de 1.900 m; un tram de bicicleta de 90 km que també transcorrerà pel terme municipal de Roses i Palau Saverdera i un de córrer de 21 km pel camí natural de la muga i el parc natural dels aiguamolls de l’Empordà.

Pel que fa el programa d’horaris el dissabte es farà l’entrega de dorsals a partir de les 5 i fins les 8 del vespre; i a dos quarts de 7 de la tarda es farà la presentació oficial de la prova a l’hotel Xon’s Platja d’Empuriabrava. El diumenge es celebrarà la prova que començarà amb el tram de natació a les 8.15 h i finalitzarà amb l’entrega de trofeus pels volts de les 14 h

En motiu de la prova, L’Ajuntament de Castelló d’Empúries avisa als veïns del municipi que entre les 8.45 h i les 13.15 h aproximadament del diumenge 27 de maig no es podrà circular pel carrer de l’Orlina i per la carretera de Palau Saverdera. Així doncs, es recomana als veïns que vulguin desplaçar-se diumenge 27 de maig pel matí del centre històric a Empuriabrava o a l’inrevés que ho facin a través de l’autovia.

Informació més detallada a https://100x100half.com/half-empuriabrava/