Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries convoca les entitats perquè participin de forma activa en el projecte per l’alineament de les polítiques municipals als Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb el suport de la Diputació de Girona, està realitzant un procés per alinear les polítiques públiques amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i millorar així la gestió interna i externa, d’una forma més responsable.

És determinant per a la consecució d’aquest projecte poder comptar amb la participació de les entitats, molt importants al nostre municipi. És per aquest motiu que des del departament de medi ambient de l’Ajuntament, es fa una crida al teixit associatiu per tal que assisteixi a la jornada oberta a totes les entitats de Castelló d’Empúries.

A la reunió es portarà a terme una breu introducció sobre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible i de quina manera hi podem contribuir i, tot seguit, es farà una detecció de projectes que han contribuït als ODS des de les entitats. Per acabar es desenvoluparà una dinàmica col·laborativa entre les entitats assistents per detectar quines accions podria adoptar la nostra entitat per contribuir a una població més responsable i sostenible.

La reunió tindrà lloc demà dijous, 4 de novembre, de les set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, de forma telemàtica.