Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries es suma al Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) il·luminant la muralla del Rec del Molí

Castelló d’Empúries es suma a la campanya “Fes un Gest per l’ELA”, que promou la Fundació Miquel Valls, il·luminant de color verd la muralla del Rec del Molí (de divendres 21 a dilluns 24 de juny, de 21.30 h a 6.15 h del matí).

Amb aquest petit gest l’Ajuntament vol donar suport als afectats d’ELA i a les seves famílies en aquest Dia Mundial per donar visibilitat a la malaltia i donant suport a la Fundació Miquel Valls i a tots els seus projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i els seus familiars.

Animem a tots els ciutadans que ho desitgin a fer-se una fotografia fent el Gest per l’ELA, que senzillament és posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra “L”, i publicar-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #fesungestperlela.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l’ELA.