Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries facilita dos espais per a la tramitació de la sol·licitud d’ajuts que la Generalitat activa aquest dilluns

Per poder optar al servei, és imprescindible demanar cita prèvia al Servei d’Atenció a la Ciutadania  o al Centre Emprèn

El proper dilluns, 15 de febrer, la generalitat activa el registre per accedir a la línia d’ajuts per a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària.

La sol·licitud es podrà fer de forma telemàtica a través del web del servei d’ocupació de la generalitat. La inscripció en aquest registre serà l’únic tràmit necessari per sol·licitar l’ajut. Per tal que tothom qui ho necessiti pugui tenir-hi accés, l’Ajuntament habilitarà dos espais que permetin, als usuaris que tinguin dificultats, tramitar la sol·licitud.

L’Atenció es portarà a terme del 15 al 25 de febrer, que és el termini que ha donat la Generalitat per fer el tràmit. Per poder optar al servei, és imprescindible demanar cita prèvia al Servei d’Atenció a la Ciutadania al telèfon 972250165 o al Centre Emprèn, al telèfon 972456817. En aquests dos espais és on s’atendrà a les persones que ho sol·licitin.

Per a més informació sobre els ajuts podeu consultar les preguntes freqüents en el següent enllaç.