Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries impulsa la promoció de la vela entre els escolars del municipi

Dilluns 25 de març començaran les jornades de promoció escolar a l’escola municipal de vela

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries impulsa la promoció de la vela entre els escolars de 5è de primària i 1r d’ESO dels alumnes del municipi fruït de l’acord amb l’escola municipal de vela.

El proper 25, 26 i 27 de març iniciaran aquest reguitzell de jornades els alumnes de 1r d’ESO del IES Castelló d’Empúries que es desplaçaran en bus fins la desembocadura de la Muga; el dijous 4 d’abril serà el torn dels alumnes de 5è del Joana d’Empúries i el divendres 5 pels de 1r d’ESO de l’IES d’Empuriabrava; el dilluns 10 de juny visitaran les instal·lacions de l’escola municipal de vela els alumnes de 5è del Bruel i el divendres 20 de setembre ho faran els alumnes del Ruiz Amado.

Apart de la vela, els alumnes podran provar d’altres esports nàutics com el kayak o el paddle surf, sempre i quan el temps acompanyi.

Amb aquest programa i amb el de promoció del rem que es realitzarà durant el mes de maig, el departament d’esports vetlla perquè tots els alumnes de Castelló d’Empúries puguin gaudir d’almenys una experiència en la pràctica dels esports aquàtics que es practiquen de manera regulada al nostre municipi.