Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament presenta el procés participatiu per a escollir el millor projecte per a la Sala Municipal

Del 28 de juny al 16 de juliol els veïns i veïnes poden votar el projecte que més els agradi a www.tutrieslasalamunicipal.cat o als punts de votació habilitats a la Sala Municipal, OMAC Empuriabrava, Biblioteca Municipal, Centre Emprèn i Espai Jove “el Centro”

Avui, dilluns 28 de juny, la Sala Municipal ha acollit a les 11.30 h l’acte de presentació del procés participatiu que convoca l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per a escollir de la mà dels veïns i veïnes el millor projecte per a la Sala Municipal

Durant el mes de setembre de 2020 el consistori va obrir a concurs la redacció del projecte i la direcció d’obres per a la rehabilitació de la Sala Municipal amb la finalitat de destinar-la a usos turístics, culturals i veïnals. D’aquell concurs en van sorgir una quarantena de propostes que després de l’anàlisi i el filtratge efectuat per part d’un jurat especialitzat han resultat finalistes tres projectes d’arquitectura: 3 AL DESCOBERT, ESCENES i PÀTINA.

En aquest sentit, del 28 de juny al 16 de juliol els veïns i veïnes podran opinar sobre quin d’aquests tres projectes finalistes els agrada més a través del web www.tutrieslasalamunicipal.cat o als punts de votació telemàtica habilitats a la Sala Municipal, a l’OMAC Empuriabrava, a la Biblioteca Municipal, al Centre Emprèn i a l’Espai Jove “el Centro”.

Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries, anima la població a dir-hi la seva i explica que “la Sala Municipal és un equipament emblemàtic del nostre municipi i volem que la població ens ajudi a escollir el millor projecte per a aquest equipament”. Anna Massot, regidora de Participació Ciutadana, ha afegit que “estem molt contents d’engegar un nou procés participatiu, aquesta vegada per portar a terme una obra tan important per al municipi. Des de l’inici de la legislatura una de les nostres prioritats era ampliar la participació ciutadana a través de  les consultes i hem cregut que la rehabilitació de la Sala Municipal és un projecte cabdal que requereix conèixer l’opinió de la ciutadania”.

A la consulta hi poden prendre part les persones majors de 16 anys empadronades a Castelló d’Empúries, i durant el període de votació els tres projectes finalistes s’exposaran a la Sala Municipal (dilluns, dimecres i divendres de 09 a 13 h; dimarts i dijous, de 16 a 20 h; i el 3 de juliol, de 09 a 13 h i de 16 a 18 h) perquè tots els veïns i veïnes en puguin consultar els detalls. La informació i les característiques de cadascun dels projectes finalistes també es pot consultar en aquest enllaç.

Per a dubtes o consultes sobre els projectes també podeu demanar cita prèvia a participacio@castello.cat o al 97 225 04 26.