Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Activitats per a tots i totes a la 13ª Ruta de l’Art

Fa anys que la Ruta de l’Art programa altres activitats entorn a l’eix central de l’esdeveniment,  el circuit pels espais emblemàtics del centre històric de la vila on s’hi exposen les obres d’art. Enguany,  algunes activitats s’han hagut de suspendre a causa de la pandèmia, tot i això, se n’han conservat algunes com és el cas del Mercat d’art, el Ruta Kids, el RutaGram o les visites guiades.  

Mercat d’Art
El Mercat d’art és l’espai on es troben les obres de petit format a un preu més assequible. S’hi poden veure diferents disciplines artístiques ordenades en un petit circuit a l’interior de la Sala Municipal. Acompanyats de música ambient,  es pot fer un cop d’ull a una gran quantitat d’obres aptes per a totes les butxaques.

Ruta kids
El Ruta Kids és un concurs de dibuix per a petits i joves basat en la 13ª edició de la Ruta de l’Art. Cada dibuix ha de portar les dades de l’autor o autora i s’ha de lliurar en els fulls que facilita l’organització abans del darrer dia de la Ruta de l’Art. Per aquelles o aquells que hi estigueu interessats podeu consultar-ne les bases al web www.rutadelartce.com.

RutaGram
Durant els tres dies de la Ruta, els amants de la fotografia i de les xarxes socials també hi trobareu el vostre concurs, només necessiteu un dispositiu mòbil i penjar la vostra fotografia a instagram amb els hashtags #rutadelart2020 i #concursrutagram2020. Els guanyadors es publicaran a finals de mes a través de les xarxes socials de la Ruta de l’Art. Podeu consultar les bases del concurs a www.rutadelartce.com.

Visites guiades
Una de les característiques de la Ruta de l’Art és la combinació entre Art i Patrimoni. Per tal de conèixer més bé els espais i aprofundir en el passat històric del municipi, podeu inscriureu’s a les visites guiades. Algunes estan directament relacionades amb els espais de la Ruta “Visita guiada Ruta de l’Art” i d’altres, ofereixen diferents itineraris  com “Castelló Capital Comtal, Tasta patrimoni” o “Carles Fages de Climent a Castelló d’Empúries”. Podeu consultar els horaris i reserves a www.rutadelartce.com o en aquest enllaç.

A banda de les activitats pròpies de la Ruta de l’Art, enguany aquest cap de setmana també es portaran a terme les Jornades Europees de Patrimoni i la Ruta de tapes EmpuriaTapes 2020. En definitiva, a Castelló d’Empúries ens espera un cap de setmana 100% amb Art, Patrimoni i Gastronomia.