Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola Infantil Municipal Passeig de les Oques de Castelló d’Empúries estrena perfil a les Xarxes Socials

L’Escola Infantil Municipal Passeig de les Oques de Castelló d’Empúries ha estrenat perfil a Facebook i a Instagram aquesta setmana. Ja fa temps que el centre pensava en crear els seus propis comptes a aquestes dues plataformes però aquests últims dies, amb motiu del tancament dels centres educatius a causa de les mesures pel covid-19, han decidit tirar-ho endavant.

Obrir perfils a les xarxes socials requereix sempre d’una prèvia planificació i organització. No es tracta només de crear-los sinó que s’han de mantenir actualitzats i definir uns objectius a partir dels quals es generarà contingut de qualitat que interessi i aporti valor als seguidors i seguidores del perfil, en el cas de l’escola infantil majoritàriament pares i mares dels infants de l’Escola.

També s’ha de tenir en compte que són un nou canal de comunicació amb les famílies i que per tant, són molt útils per mantenir-les informades però també, en dies excepcionals com els que estem vivint, per donar idees per fer aquests dies més suportables als més petits de casa.

De ben segur que ben aviat tindran molts seguidors. Si encara no els seguiu què espereu?