Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Llibràlegs V : “Un experiment teatral per a gaudir de les paraules des de la proximitat i la intimitat”

El divendres 24 de setembre a les 20 h, a la Capella del Convent de Santa Clara una proposta de teatre íntim, en format alternatiu on s’enllacen quatre històries breus entre dos actrius que interpreten vuit personatges diferents. La trobada és en una biblioteca on el poder dels llibres i les emocions vinculades a la paraula són els principals protagonistes.

Les actrius Mercè Pons i Meritxell Yanes, sota la direcció de Jordi Casanovas, són les protagonistes d’aquesta obra, totes dues amb una trajectòria extensa en el món teatral.

Es tracta d’una producció de Temporada Alta i MeriYanes Produccions, i aquesta és la cinquena edició del projecte Llibràlegs.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Grup de Teatre Esplais i Tequatre.

Per al compliment de les recomanacions derivades de la COVID-19 cal reservar entrades a: https://castelloempuriabrava.koobin.com

Una oportunitat per veure en directe teatre de petit format i per començar amb ganes el club de lectura “Llegir el teatre”, que programem per sisè any consecutiu.

Aquest club de lectura de teatre és una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Teatre Nacional (TNC), amb la complicitat de les biblioteques públiques municipals, per promoure la lectura de textos teatrals i per crear espectadors amb més formació en la recepció del fet  teatral.

En aquesta edició 2020/ 2021 a la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués es treballaran diversos títols:

Començarem amb l’obra La Víctor C, d’Anna M. Ricart i A Nosaltres ens era igual, d’Helena Tornero. En aquesta segona sessió, l’autora serà present a la tertúlia.

La Biblioteca posa a disposició dels  interessats exemplars de les obres escollides i posteriorment es fa una sessió de club de lectura. La primera sessió es realitzarà el dimecres 20 d’octubre a  les 19,30 h. i totes les sessions seran conduïdes per la Maria Rosa Oliveras, del Grup de Teatre Esplais.

Dir també que està prevista l’assistència a una de les funcions al Teatre Nacional, una funció especial per als lectors de les biblioteques públiques.