Els dies 21, 22 i 23 de febrer, a la ciutat de Pamplona es va celebrar la fira de turisme per excel·lència de Navarra , Navartur.

El nostre municipi juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona van promocionar l’oferta turística de la Costa Brava en aquesta quinzena edició.

La fira, adreçada al públic final, acull 200 expositors i 40.000 visitants aproximadament. El nostre espai promocional propi, de 42 m2, s’ha compartit amb els municipis de  Blanes, Begur, Torroella de Montgrí – l’Estartit i Calonge – Sant Antoni.

A la fira Hem pogut donar a conèixer les rutes de senderisme i bicicleta, el parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà i el Cap de Creus. Els esdeveniments gastronòmics i culturals, el calendari d’esdeveniments esportius i l’oferta d’allotjament de la nostra destinació, bàsicament familiar i d’oci i lleure. La doble oferta que ofereix Castelló d’Empúries, Capital Medieval de l’Empordà i la platja i els canals d’Empuriabrava desperta un gran interès en aquest mercat, amants de l’autenticitat i cultura i que busca sol i platja.

El turista procedent de Navarra que ens visita té un perfil familiar i d’alt poder adquisitiu. Acostuna a buscar destinacions on passar les vacances sense intermediaris i s’hi desplaça majoritàriament per carretera en vehicle propi.

Tal i com comenta la Regidora, Xon Hugas, accions com aquestes ens permet mantenir i fidelitzar el mercat basc, gran amant de la nostra zona i territori.

En aquesta línia enguany també participarem a la fira Expovacaciones de Bilbao, que tindrà lloc del 24 al 26 d’abril conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.