Demà dissabte, un grup d’alumnes de piano de l’escola de música tindran la oportunitat de participar a la Masterclass de piano programada des del centre amb el professor Xavier Sagués Baiges

El músic de les Terres de Ponent, es formà a Lleida i després a Manresa, Vilaseca i Barcelona. Amb els professors J. Mª Escribano, E. Solé, C. Tieles, C. Marqués, Mª. J. Crespo, entre d’altres.

La seva naturalesa inquieta i curiosa el va dur a explorar per Suissa i França, on va estudiar a la Musik Akademie von Basel i al Conservatoire National de Versailles, amb els professors P. Efler i D. N’Kaoua.

De sempre, s’ha interessat molt la pedagogia del piano, i ha treballat en moltes Escoles de Música i Conservatoris. Actualment és professor a l’Aragó, combinant la docència entre Alcanyis i Saragossa.

He rebut consell musical de grans figures del piano: J. Achúcarro, Mª. J. Pires, L. De Moura…

Com a músic ha tocat en sales d’Espanya, França, Itàlia i Alemanya. Fent molta música de cambra (duos, trios i quintets), també ha acompanyat a cantants i ha tocat com a solista amb orquestra. Però, sobretot ha fet recitals de piano.  

Serà una bona opotunitat pels alumnes participants, per treballar amb un altre professor, una manera diferent d’ensenyar i un repte per ells alhora de tocar davant seu i dels companys d’instrument.