Aquest divendres, a un quart de nou del vespre al convent de Santa Clara, es portarà a terme una nova edició dels Mèrits Esportius en reconeixement a aquelles persones i equips del municipi que hagin destacat en l’àmbit de l’activitat física i l’esport.

Enguany els premis es dividiran en homenatges i reconeixements. Per una banda es vol homenatjar als equips i federats escolars per haver aconseguit l‘ascens de categoria que hagin quedat campions o en lloc destacat en les respectives lligues i competicions.  Per altra banda també es vol retre homenatge als esportistes individuals federats i escolars que hagin aconseguit campionats oficials o llocs destacats en competicions d’àmbit estatal.

Pel què fa als reconeixements es faran a la trajectòria de persones  i clubs que han promocionat el seu esport o entitat. Per acabar  hi haurà també un reconeixement internacional al mèrit esportiu a l’esportista o col·lectius que la seva trajectòria l’hagi portat a la internacionalitat i /o aconseguir fites de gran rellevància.