Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 25 empreses oferiran una vuitantena de llocs de treball en la 4a edició de la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45

El proper dia 11 de març de 2020, a les 9h, tindrà lloc al Pavelló “Joel González” de Vilafant, la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Amb aquesta edició es consolida la Fira d’Ocupació Alt Empordà per a majors de 45 anys que s’havia organitzat durant els darrers anys 2017 i 2018 i que va créixer àmpliament el 2019 gràcies a la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.

El col·lectiu a qui va adreçada la fira és a majors de 45 anys amb l’objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats a nivell comarcal.

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 com en les edicions anteriors, serà un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es. A més de les ofertes laborals, s’oferiran tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca de l’Alt Empordà. Totes les activitats són gratuïtes i s’ha de realitzar inscripció prèvia.

Enguany ja han confirmat l’assistència més de 25 empreses i s’oferiran més de 80 ofertes de feina. Les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s prèviament a la Fira a través de la web: www.firaocupacioae.cat.